Vi flyttar din hemsida helt gratis när du byter till oss.

Varför välja kubes?

Feugiat etiam neque, dolor sagittis in. Hendrerit dictumst urna at eget turpis duis massa accumsan vitae. Vestibulum ultricies integer sit nunc, felis, at. Mauris odio a tellus blandit.
3

Snabbare laddningstid

7

Snabbare utrymme

33

Billigare

Screenshot 2022 12 04 at 01 27 56 portal.kubes .se Kontrollpanel1

Vi ville omdefiniera hosting helt och hållet.

Istället för att gå samma väg som många webbhotell och hostingföretag gör, som tjänar pengar på att trycka in så många kunder de kan på samma server valde vi att skapa vår plattform från början helt i molnet.

Senaste teknologin

Vår plattform använder sig bara av den senaste teknologin för att ge din hemsida de absolut bästa förutsättningarna som går.

Enkel kontrollpanel

kubes kontrollpanel med marknadsledande prestanda är gjord för att vara enkel att använda samtidigt som den är modern och stilfull

Säkerhet i fokus

Vi förstår att säkerhet är allt, därför har vi byggt hela plattformen utifrån att den ska vara skyddad mot alla typer av attacker och olyckor.

Oslagbar prestanda

Byggd på toppmodern molninfrastruktur med högpresterande hårdvara och särskilt optimerad programvara kan vi ge dig marknadsledande prestanda

Support från experter

Vi som hjälper dig är de som har byggt plattformen, vi kan den utan och innan och har stor erfarenhet av WordPress och systemadministration.

Inga dolda begränsningar

Vi tror inte på en massa asteri

Mails Marketing Image
Mails Marketing Element
Mails Marketing User 2
Mails Marketing User 3
Mails Marketing Arrow 1
Mails Marketing Arrow 2
Mails Marketing Arrow 3

Allt som borde ingå, ingår

Feugiat etiam neque, dolor sagittis in. Hendrerit dictumst urna at eget turpis duis massa accumsan vitae. Vestibulum ultricies integer sit nu.

Vi tål att jämföras

At vel leo sed eu fusce. Pretium elementum molestie elementum, sed gravida auctor ipsum sed. Ac egestas eget erat euismod feugiat nisl condimentum ipsum. Mattis ut sapien nulla felis egestas eros.

Group 191

Testet gjordes med Pingdoms verktyg för hastighetsmätning och mäts i så kallade prestandapoäng, högre värde innebär bättre prestanda. Resultaten inhämtades 21/12/2022

Byggd på ledande molninfrastruktur

Vultr’s globala supersnabba nätverk erbjuder inbyggt DDoS-skydd och kraftfulla servrar som drar nytta av den senaste hårdvaran. Vultr garanterar alla sina kunder en tillgänglighet på 99.99% och är certifierade under SOC 1 Type II, SOC 2 Type II, ISO 27001 och PCI-DSS standarder.

logo on white

Konstant utveckling

Hela vår plattform bygger på att den hela tiden ska utvecklas och utnyttja den senaste tekniken för att ge våra kunder en helt oslagbar hosting.

software feature 2

LiteSpeed Webbserver

Banbrytande funktioner gör LiteSpeed-drivna webbplatser betydligt snabbare än konkurrenterna. Toppar i trafiken hanteras med minimal påverkan på prestandan. LSCache för WordPress använder avancerade verktyg för cachehantering och optimeringsfunktioner för att skapa en oöverträffad användarupplevelse. 

ls11

Oslagbar prestanda

Diam turpis adipiscing vel porttitor velit dolor. Amet blandit lorem vitae netus.

30-Dagars nöjdhetsgaranti

Tincidunt elementum mattis enim aenean erat. Vel purus ut dictumst tellus leo.

Support 24/7

Elementum lacus, non massa tristique ultrices integer venenatis morbi dolor.