Vi flyttar din hemsida helt gratis när du byter till oss.

Allt börjar med ett domännamn

Med ett stort urval och Sveriges bästa priser så kan du enkelt hitta en domän som du älskar, till samma låga pris varje år.

Startup User 1
Startup User 2
Startup User 3

+

Gör som så många andra och registrera din domän hos oss idag!

ebook triangle 1
Startup Hero Ornament 2
Startup Hero Ornament 1
Collaboration Platform Library Image

Sveriges bästa priser på populära domäner, registrera din idag.

Dot se logo1
DotCom1
net logo1
Nudomain1
org logo1
Pages Request a Quote Chart 3
Startup Cataloque Image 1
Startup Cataloque Ornament 1
Startup Hero Ornament 1

Varför du ska registrera hos kubes

Vi är inget vanligt hostingföretag därför kan vi erbjuda fler fördelar än de traditionella företagen.

Billigare registrering och förnyelse

Vi är stolta över att ha några av Sveriges bästa priser på domäner, i snitt 33% lägre än våra konkurrenter oavsett om det gäller registrering, överföring eller förnyelse.

Full kontroll

När du registrerar din domän hos oss så ingår DNS-ändring och domänhantering med vår moderna och enkla kontrollpanel.

All-in-one, next-gen shopping experience

Praesent consectetur iaculis vitae, malesuada facilisi. Suspendisse pretium quis pulvinar tempor commodo, at eget tellus morbi. Morbi netus sollicitudin eget egestas cursus.

Registrera

I am timeline item content. Click edit button to change this text. A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

Använd

I am timeline item content. Click edit button to change this text. A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

Du har väll inte glömt hosting?

Varför inte kombinera din domän enkelt med sveriges bästa hosting med helt oslagbar prestanda, 24/7 support, enkel kontrollpanel och gratis SSL?

3x Snabbare än konkurrenterna.

Genom att använda den senaste tekniken ger vi dig en 3x så snabb inladdning av din sida, 7x så snabb lagring och 4x så snabb bandbredd.

Plattform skapad för dig.

Oavsett om du är en nybörjare eller ett erfaret proffs är vår moderna hosting-plattform enkel att lära sig och använda. Kom igång på så lite som 5 Minuter!

Support på dina villkor.

Hjälp finns tillgänglig 24/7 genom chatt, mejl, telefon eller vår kunskapsbas. Vår egna support är experter och hjälper dig från A-Ö.

Startup Smarter Image 2
Startup Smarter Ornament 2
Startup Smarter Ornament 1
Startup Hero Ornament 2
SaaS Essential Sales Image .png

Vanliga frågor & svar

Vad är en domän?

Ett domännamn är en etikett som identifierar en nätverksdomän, t.ex. en webbplats. Det används för att identifiera och lokalisera datorer och andra enheter som är anslutna till Internet. Ett domännamn består av en serie tecken som identifierar en viss webbplats eller grupp av webbplatser. Domännamnet ”google.com” används till exempel för att identifiera och komma åt Googles webbplats.

 

Domännamn är organiserade i en hierarkisk struktur, med toppdomänen (TLD) på den högsta nivån och subdomänen på de lägre nivåerna. TLD:n är den del av domännamnet som kommer efter den sista punkten, t.ex. .com, .net eller .org. Subdomänen är den del av domännamnet som kommer före toppdomänen, till exempel ”www” i ”www.google.com”.

 

Domännamn används för att få tillgång till webbplatser och andra online-resurser genom att skriva in domännamnet i en webbläsare. Domännamnet översätts till en IP-adress, som är en numerisk etikett som tilldelas varje enhet som är ansluten till Internet. IP-adressen gör det möjligt för datorer och andra enheter att kommunicera med varandra och få tillgång till Internet.

Kolla in vår blogg

Läs mer om hosting, säkerhet och WordPress på vår blogg skriven av experter.

Sveriges billigaste domäner

Kom igång och registrera eller flytta din domän idag.

Startup Subscribe Ornament
Startup Subscribe Ornament 2